Jdi na obsah Jdi na menu
 


Našli domov v roce 2011

Mufík

Mufík

kříženec - pes, středního vzrůstu, stáří 8 měsíců. Snáší se s ostatními pejsky. Vhodný do bytu i na zahradu. Mufík našel nový domov až v Jihlavě.

tobi_t.jpg

Tobi

pes, kříženec Leonbergera, velkého vzrůstu, 2 roky starý. Našel nový domov v Praze-východ.

damiant.jpg

Damian

kříženec rottweilera - pes, velkého vzrůstu, 1 rok starý, přítulný, trochu bázlivý, s ostatními pejsky se snáší dobře. Vhodný na zahradu i do bytu. Damian našel nový domov v Praze.

Obrazek

Bart a Barny

kříženci, 3 roky, zatím jsou bázliví, nesocializovaní, musí si zvyknout na lidskou společnost. K adopci i jednotlivě. Neznají vodítko ani obojek, budou vyžadovat trpělivého majitele, který se jim bude věnovat. Tomu pak budou vděčným a oddaným kamarádem. Hodí se k domku se zahradou. Oba kluci dělají pokroky, už si nechají nasadit obojek, vodítko se jim ale stále moc nelíbí. Bart (s bílou náprsenkou) bude dobrý hlídač, zatímco Barny (celý hnědý) je spíš mazel. Bart a Barny odešli do psího nebe.

ferda_t.jpg

Ferda

Ferdík našel nový domov v Praze.

jessie_t.jpg

Jessie

Jessinka našla nový domov v Praze:-)

 

marlin_t.jpg

Marlin

fena, kříženec Leonbergera, velkého vzrůstu, 2 roky stará. Marlin našla nový domov v Praze.

KáčaT.jpg  

Káča

fenka - kříženec malého vzrůstu, 1 rok, hravá, temperamentní, přátelské povahy, vhodná do bytu i k domku se zahradou.

likt.jpg

Lik

kříženec - pes, středního vzrůstu, 2 roky starý, hodný, snášenlivý s ostatními pejsky, vhodný převážně do bytu, ale ani zahrádkou u domku by nepohrdl. Lik našel nový domov v Praze.

liont.jpg  

Lion

kříženec - pes, velkého vzrůstu, stáří 3 roky, velice hodný, snáší se s ostatními pejsky (fenkami), vhodný na zahradu i do bytu. Našel nový domov na Praze-východ.

leost.jpg  

Leoš

jezevčík drsnosrstý - pes, 6 let, veliký mazel, zvyklý na vodítko, hravý, volá po novém páníčkovi, potřebuje novou rodinu. Vhodný do bytu. Našel nový domov na Vysočině.

Obrazek

Lar

kříženec malamuta - pes, velkého vzrůstu, stáří 5 let, velice hodný, snášenlivý s ostatními pejsky (fenkami), poslušný. Vhodný na zahradu i do většího bytu. Našel nový domov v Praze.