Jdi na obsah Jdi na menu
 


Našli domov v roce 2012

Charlie

Charlie

roční štěně, pes - kříženec, velkého vzrůstu, s ostatními psy nekonfliktní, vhodný na zahradu. Charlie dostal krásný novoroční dárek - NOVÝ DOMOV, který našel na Mělnicku:-)

Kora

Kora

fenka - kříženec hovawarta, velkého vzrůstu, 5 let, hravá, snáší se se psy, nekonfliktní, vhodná k domku se zahradou. Kora našla nový domov na Praze-východ.

Milouš

Milouš

Kříženec středního vzrůstu - pes, stáří 4 roky. Vhodný jak na zahradu, tak i do bytu. Milouš je hodný pejsek, který se snáší i s ostatními psy. Milouš našel nový domov na Praze-východ.

Moja

Moja

Tříletá fenečka, kříženec Husky. Vhodná na zahradu, nekonfliktní, milá, přátelská. Moja našla nový domov v Praze.

Kevin

kříženec labradora - hnědý, velkého vzrůstu, 6 let, vyrovnaný, klidný, přátelské povahy. Vhodný k domku se zahradou. Kevin našel nový domov v Praze.

Gery

Gery

Americký stafordšírský teriér - pes, stáří 8 let, vhodný na zahradu. Gery je hodný, bezproblémový, snášenlivý s ostatními psy. Gery našel nový domov v Praze.

Štístko

Štístko

Fenka, kříženec, 2 roky stará. Byla odchycena i se štěňátky (ležela schoulená na zemi u zdi - viz foto). K fenečce jsme doplnili aktuální fotky. Štístko je milá, hodná, vhodná na zahradu. Štístko našla nový domov v Praze.

Všechna štěňátka Štístka už našla nový domov po celé České republice.

matous_t.jpg

Matouš

kříženec bígla - pes, stáří 5 let. Snáší se s ostatními pejsky. Vhodný do bytu i na zahradu. Matouš našel nový domov na Praze-západ.

misa_t.jpg

Míša

kříženec - pes, středního vzrůstu, stáří 4 roky, snáší se s ostatními pejsky. Vhodný do bytu i na zahradu. Míša našel nový domov v

Štěňátka

Štěňátka

Jsou to 2 klučičí bráškové - kříženci, šestiměsíční, středního vzrůstu. Temperamentní uličníci, ale moc hodní. Jejich psí kukuč Vás úplně odzbrojí:-)

Oba bráškové už našli nový domov ve středních Čechách.

Čína

Čína

vhodný na virtuální adopci, vítán je jakýkoliv příspěvek na jeho pobyt zde

kříženec, 8 let, agresivní, vhodný pouze ke zkušenému kynologovi. Vzhledem ke své povaze patrně u nás zůstane.

Staroušek Čína nás opustil a odešel do psího nebe...

Sponzor Číny: Jindra Čechová

Lumpík

Lumpík

kříženec - pes, malého vzrůstu, stáří 3 roky, snáší se s ostatními pejsky, vyrovnané povahy, vhodný do bytu i do domku se zahrádkou. Nevhodný k dětem. Lumpík našel nový domov v Praze.

Nelly

Nelly

Devítiměsíční fenečka, kříženec Husky. Vhodná na zahradu, hravá, přátelská. I Nelly našla nový domov v Praze.

Míňa

Míňa

8měsíční štěně Beagla, fenečka, hodná, milá, přátelská, mazlivá. Moc rozkošná. Vhodná i do bytu. Míňa našla nový domov v Praze.

Miki

Miki

kříženec - pes, malého vzrůstu, stáří 3 roky. Snáší se s ostatními pejsky. Vhodný do bytu i na zahradu. Miki našel teplý pelíšek v novém domově v Praze.

Rex

Rex

k virtuální adopci

německý ovčák, 5 let, vhodný pouze ke zkušenému kynologovi. Vzhledem ke své povaze patrně u nás taky zůstane.

Rexík už hlídá ostatní pejsky z psího nebe...

Sponzor Rexe: Vlaďka Poláková

Merlin

Merlin

 kříženec labradora - pes, velkého vzrůstu, stáří 5 let, snáší se s ostatními pejsky. Vhodný na zahradu. Merlin našel nový domov na Praze-východ.

Lady

Lady

typický kříženec - fenka, velkého vzrůstu, 1 a půl roku stará, nejspíše po úrazu (fyzicky naprosto v pořádku, následky úrazu jsou patrné pouze na výrazu očí). Snáší se s ostatními pejsky, hravá. Čeká na nového majitele s domkem se zahrádkou, ale může být i v bytě. Lady našla nový domov na Praze-východ.

Besy

Besy

kříženka, 1 rok. Je moc hodná, ale zatím nesocializovaná, zpočátku bázlivá a nedůvěřivá, není zvyklá na obojek, ani na vodítko. Bude vyžadovat trpělivého páníčka, který se jí bude věnovat. Má starší zlomeninu pánve. Vhodná k domku se zahradou. Besynka našla nový domov na Praze-západ.