Jdi na obsah Jdi na menu
 


Našli domov v roce 2014

Sam

Sam

Kříženec, pes, středního vzrůstu, stáří 4 roky. Samík nepohrdne ani bytem, ani zahradou. Zatím se příliš nesnese s ostatními psy. Potřebuje zkušeného, trpělivého páníčka.

Sam našel nový domov na Praze-západ.

Lord

Lord

labrador, pes, velkého vzrůstu, 3 roky, nekonfliktní, vyrovnaný. Přijde na zavolání, umí sedni, lehni. Nikdy nepohrdne podrbáním na bříšku. Vhodný do bytu i na zahradu.

Lord našel nový domov na Praze-západ.

Arwen

Arwen

kříženec, fena, velkého vzrůstu, 2 roky. Arwen je moc hodná fenka, nekonfliktní, vyrovnané povahy, ovladatelná, přijde na zavolání. Vhodná na zahradu.

Arwen našla nový domov v Praze.

Ben

Ben

Německý ovčák, pes, stáří 8 let. Ben je vyrovaný, pohodový, prostě takový kliďas. Na vodítku zvládá bez potíží. Rád by páníčka, který má zahradu.

Ben našel nový domov v Libereckém kraji.

Ron

Ron

Německý ovčák, vlkošedý, pes, stáří 3 roky, vyrovnané povahy. Vhodný na zahradu.

Ron našel nový domov v okr. Mladá Boleslav.

Timy

Timy

Milovník míčků Timy našel nový domov v okr. Kladno.

Fido

Fido

Kříženec, pes, velkého vzrůstu, stáří 3 roky. Vhodný na zahradu. Fido je plašší povahy, ale když si na Vás zvykne, bude oddaným kamarádem, který pro Vás za milé pohlazení a pamlsek udělá vše.

Fido našel nový domov v Praze.

Lavík

Lavík

Pes, kříženec bedlington teriéra a pudla, stáří 8 let, váha cca 13 kg, výška 42 cm. Zatím je v dočasné péči v domečku se zahrádkou. Lavík je poslušný, hodný, aktivní, fenky zbožňuje, se psy i kočkami bez problémů. Sám si přinese vodítko, pokud je čas na procházku :-) Za stálý domov u milující rodiny dá vše, co pejsek může lidem poskytnout.

Lavík našel nový domov v Praze.

Brit

Brit

Kříženec, pes, velkého vzrůstu, stáří 3 roky. Vhodný  na zahradu i do bytu.

Brit našel nový domov v Praze.

Dingo

Dingo

Kříženec, pes, velkého vzrůstu, stáří 4 roky. Dingo je pohodář, vyrovnaný, bude Vám dobrým kamarádem. Vhodný na zahradu.

Dingo našel nový domov na Praze-východ, kde má nejen milující paničku, ale i psí smečku, ve které je velmi spokojený :-)

Dori

Dori

Kříženec knírače, velkého vzrůstu, fena, stáří 10 měsíců. Hodná, nekonfliktní. Vhodná na zahradu i do bytu.

Dori našla nový domov na Praze-východ.

Štěňata

7 štěňátek

Štěňátka narozená 3. 5. 2014, 4 fenky a 3 psi. V dospělosti budou pejsci velkého vzrůstu. Všichni jsou pěkně vykrmení mazlíci, psí kluci jsou o něco "huňatější" a vypasenější než psí slečny ;-)

Všechna štěňátka již našla nové domovy.

Dag

Dag

Kříženec, pes, velkého vzrůstu, stáří 3 roky. Vhodný na zahradu. Dag je poměrně plachý, ale když si získáte jeho srdce, je to věrný a oddaný kamarád, vděčný za každé pohlazení.

Dag našel nový domov v okr. Mělník.

Dája

Dája

Fenka, kříženec malého vzrůstu, stáří zhruba 7 let, dobře se snáší s ostatními pejsky. Vhodná na zahradu, ne k dětem.

Dája se vrátila k nám do Záchranné stanice z důvodu stěhování náhradního majitele:-( Je to milá, nenáročná fenečka, která by si zasloužila najít nový trvalý domov (jejímu psímu kamarádovi Darkovi se to již podařilo).

Dája našla opětovně nový domov v Praze. Věříme, že natrvalo!

Dasty

Dasty

Dasty je kříženec, pes, velkého vzrůstu, starý 9 měsíců. Je to psí mimino, takže rád dovádí, je hravý a přátelský. Nepohrdne zahradou, ale ani bytem.

Dasty našel nový domov na Praze-východ.

Travis

Travis

Kříženec, pes velkého vzrůstu, stáří 1 rok. Vhodný na zahradu.

Travis našel nový domov v Praze.

Zdeněk

Zdeněk

Kříženec trpasličího pinče, pes, pětiletý. Velice milý, přítulný, přátelský. Vhodný jak do bytu, tak i na zahradu.

Fešák Zdenda našel nový domov na Praze-východ.

Tim a Bart

Štěňátka Tim a Bart

Jsou to dva osmitýdenní kluci, kříženci, kteří budou k odběru od  pátku 9. 5. 2014. Jsou to takové macaté kuličky, které nepohrdnou žádnou lumpárnou;-) Jak je na nich vidět, mají se k světu, rádi baští, ale už by chtěli do nového domova. Jsou to moc roztomilí uličníci.

Tim našel nový domov v Ostravě, Bart našel svůj nový domov v Severočeském kraji.

Amy

Amy

Německý ovčák, fena, stáří 4 roky. Amy je hodná, přátelská a hravá. Nepohrdne ani bytem, ani zahradou.

Amy našla nový domov na Praze-východ.

Kazan

Kazan

Pětiletý Německý ovčák, pes, vhodný na zahradu, snáší se s ostatními pejsky, je hodný, milý.

Vrácen náhradním majitelem. Kazan rozkousal plot, což se nelíbilo sousedovi:-(

Kazan opět našel nový domov na Praze-východ.

Roxi

Roxi

Kříženec německého ovčáka, fena, stáří 12 měsíců. Roxi je snášenlivá se psy, vhodná do bytu i na zahradu.

Roxi našla nový domov v Praze.

Teri

Teri

Americký stafordšírský teriér, fena, stáří 10 měsíců. Milá, hodná, hravá, takové nekonfliktní psí mimino. Vodítko bez problémů zvládá. Vhodná na zahradu i do bytu.

Teri našla nový domov a teploučkou postel v Praze :-)

Agar

Agar

Kříženec německého ovčáka, pes, hnědý, stáří 9 měsíců. Je to takové huňaté psí mimino. Pohodový, hravý, vodítko zvládá, i když je to klasický štěněcí ztřeštěnec;-) Vhodný na zahradu i do bytu.

Agar našel nový domov na Praze-východ.

Sid

Sid

Zlatý retrívr, pes, stáří 7 let, mírně bázlivý. Sid by si zasloužil nového hodného a trpělivého páníčka, aby opět získal důvěru k lidem a mohl být aspoň trochu veselý. Uvítal by domek se zahradou.

Sid našel nový domov v Karlovarském kraji.

Dája a Darek

Dája a Darek

Fenka a pejsek, kříženci malého vzrůstu, staří zhruba 5 let, dobře se snáší s ostatními pejsky. Vhodní na zahradu, ne k dětem. Nejlepší by bylo, kdyby Dája a Darek našli nový domov u hodných lidí společně, jsou už na sebe zvyklí.

Darek už našel nový domov na Praze-východ.

César

César

Kříženec teriéra, pes, středního vzrůstu, stáří 3 roky. Snášenlivý, nekonfliktní. Vhodný na zahradu i do bytu.

César našel nový domov v Praze. Přejeme mu spoustu našlapaných kilometrů s jeho aktivním, milujícím adoptivním páníčkem (on už bude César vědět :-)).

Rosťa

Rosťa

Kříženec, pes, středního vzrůstu, stáří 1 rok. Rosťa je takový milý rošťák, hodný, snášenlivý se psy. Vhodný na zahradu i do bytu.

Uličník Rosťa našel nový domov v Berouně.

Agáta

Agáta

Fena německého ovčáka, stáří 5 let, snášenlivá se psy, vyrovnané povahy. Vhodná na zahradu i do bytu. Agáta byla předána do útulku v Kralupech nad Vltavou, jelikož se jí u nás doposud nepodařilo najít nový domov. Věříme, že v Kralupech dostane novou šanci najít milujícího páníčka!

Dvojčata

Dvojčata

ze 7 sourozenců, které jsme našli u plotu naší stanice, stále čekají 2 štěňátka - kluci na nový domov. Jsou to kříženci, stáří cca 1 rok, velkého vzrůstu, vhodní na zahradu. Jsou to hraví pejsci, už jsou méně bázliví. Kluci byli předáni do útulku v Kralupech nad Vltavou, jelikož se jim u nás doposud nepodařilo najít nový domov. Věříme, že v Kralupech dostanou novou šanci najít hodné páníčky!

Čert

Čert

Kříženec pudla, pes, středního vzrůstu, stáří 6 let. Vhodný na zahradu i do bytu. Čert je přátelský, hodný pejsek. Čert byl předán do útulku v Kralupech nad Vltavou, jelikož se mu u nás doposud nepodařilo najít nový domov. Přejeme mu, aby v Kralupech konečně našel milujícího páníčka!