Jdi na obsah Jdi na menu
 


Našli domov v roce 2016

Filípek

FILÍPEK BEZ PP (pes z odchytu)

Kříženec špice, pes, 5 let, kastrovaný. Filípek je veselý psí kamarád, moc hodný, naprosto bezproblémový, takové milé psí zlatíčko. Se psy snášenlivý, vhodný do bytu i na zahradu.

Cézar

CÉZAR (pes z odchytu)

Labradorský retrívr, pes, 9 let. Cézar je očividně jeho pravé jméno, jelikož se úplně tetelí blahem, pokud na něj tímto jménem zavoláme. Je snášenlivý se psy, miluje fenečky, přátelské, klidné povahy.

Lara

Lara (fenka z odchytu)

Fena Německého ovčáka, 4 roky. Lara je snášenlivá, milá fenečka, trošku ztřeštěná, hrozně hravá. Je to prostě takové zlatíčko, psí miláček. Vhodná spíše na zahradu. Akorát Laře nestojí jedno ouško, protože ho má prokouslé, nejspíš nějakým psem z ulice, ale to se nikdy nedozvíme, jelikož se jedná o fenku z odchytu.

muf_t.jpg

Muf (pes z odchytu)

Kříženec, pes, 2 roky, středního vzrůstu. Mufík je krásný, milý psí frajer. Je přítulný, s ostatními psy snášenlivý. Umí krásně panáčkovat. Vhodný do bytu i na zahradu.

Mufík se vrátil zpět k nám do Záchranné stanice, neboť se příliš nepřátelil s kurem domácím u adoptivního páníčka :-( Takže Muf teď hledá nového páníčka, u kterého se na zahradě nepotká se slepičkami.

Daisy

DAISY (fenka z odchytu)

Kříženec Stafforda, fenka, 3 roky. Daisy má na hlavě a po těle několik jizev, které měla již v době odchytu. Nicméně na kráse jí to neubírá. Je to dobrá hlídačka vlastního papání, moc ráda a hodně papá. Daisy je milá, přátelská, ale umí být i umíněná. Je to taková psí princeznička. Vhodná do bytu i na zahradu.