Jdi na obsah Jdi na menu
 


Našli domov v roce 2017

Jack

JACK (pes z odchytu)

Kříženec, pes, 2 roky, velkého vzrůstu. Jack je velice přátelský, miloučký pes. Občas krásně hyperaktivní, miluje balónky a dlouhé procházky. Vhodný k aktivním lidem, kteří s ním budou pracovat. Je ještě mlaďounký a má toho spoustu před sebou. Určitě by k sobě potřeboval někoho, kdo ho vše naučí a provede ho světem. Jack našel nový domov na Praze-východ.

Rex

REX (pes z odchytu)

Kříženec, pes, 8 let, velkého vzrůstu. Rexík je starší pán a zasloužil by si teplo domova někde u méně aktivních lidí, neboť vzhledem k věku mu už nožičky neslouží jak za mlada a rád odpočívá, ale to neznamená že nemůže chodit na procházky! To on velice rád, ale jenom na kratší vzdálenost. Lidi má rád, pejsky si vybírá a kočičky honí. Rex našel nový domov na Praze-východ.

Ben

BEN (pes z odchytu)

Kříženec, pes, cca 2 roky, velkého vzrůstu. Beník je ještě v psí pubertě a má se mnoho co učit, lidi má rád, pejsky si vybírá, vhodný pro zkušenějšího majitele vzhledem k jeho velice temperamentní povaze. Potřebuje pevné vedení. Ben našel nový domov na Praze-západ.

Ferda

FERDA (pes z odchytu)

Kříženec, pes, cca 4 měsíce, středního vzrůstu. Ferda je ještě bláznivé štěně, což dokazuje svým neúnavným temperamentem. Vhodný jak do bytu, tak i na zahradu k domku, pro aktivní lidi, kteří se mu budou věnovat. Nejlépe ho zaměstnat nějakým psím sportem. Ferdík našel nový domov na Praze-východ.

Lady

LADY (fena z odchytu)

Bišonek, fena, 6 let, malého vzrůstu. Ladynka je starší psí dáma v nejlepších letech, velice milá a snášenlivá. Moc by si přála, být doma pěkně v pelíšku u svého nového páníčka či paničky. Problém s ostatními psími kamarády nemá. Ladynka našla nový domov na Praze-východ.

Bady

BADY (pes z odchytu)

Kříženec, pes, 2 roky, velkého vzrůstu. Badík je přátelský psí kamarád, pejsky si vybírá, s fenečkami vychází v pohodě. Vhodný pro aktivní lidi, neboť nesnáší nudu. Bady našel nový domov v Praze.

Bella

BELLA (fena z odchytu)

Kříženec, fena, 3 roky, velkého vzrůstu. Bellinka je veselá a moc a moc kamarádská psí slečna, která miluje všechny lidi. Vhodná na zahradu, k dětem, jenom fenky opravdu nemusí. Bella našla nový domov v Praze.

Míša

MÍŠA (pes z odchytu)

Kříženec, pes, 3 roky, středního vzrůstu. Míša je velice přátelský ke všem lidem a zvířátkům, vhodný jak do bytu, tak k domku se zahrádkou. Je to takový veselý a kamarádský pejsek s velkým srdcem. Míša našel nový domov na Praze-východ.