Jdi na obsah Jdi na menu
 


Našli domov v roce 2009/2010

Peggy je 8-měsíční kříženec. Zatím je velmi bázlivá, její původní majitel jí zřejmě neprojevoval žádnou lásku, což je zřetelně vidět na povaze fenky. Náhradní majitel s ní musí mít trpělivost a projevit jí dostatek lásky, které doposud příliš nepoznala. Je vděčná za každé pohlazení. S ostatními pejsky se snáší dobře. Vhodná pouze na zahradu. Našla nový domov v Praze 9.

Je to nádherná roční žíhaná pitbullka s překrásnou bílou náprsenkou, velice přátelská. Vhodná do bytu i na zahrádku. S ostatními pejsky se bez problémů snese. K osvojení po 10. listopadu 2009. Našla nový domov v Praze 9.

Žofka je krásný kříženec malého vzrůstu. Stáří  12 měsíců. Je to hodná, milá, mazlivá a vyrovnaná fenka. Vhodná k domku se zahrádkou nebo i do bytu.

 prdikt.jpg

Čert (Prdík)

vhodný na virtuální adopci, vítán je jakýkoliv příspěvek na jeho pobyt zde

německý ovčák, pes, asi 6 let, odebraný pro týrání, ostrý pes, zatím se s námi moc nebaví. Potřebuje zkušeného člověka, ale vzhledem k tomu, co si zažil a jeho povaze, spíše předpokládáme, že nám zde zůstane a je proto vhodný i pro virtuální adopci. Čert odešel do psího nebe.

Sponzor Čerta: Lenka Moravcová

Obrazek

Kyla

fena rotvajlera, 5 let. Dobrá hlídačka, přítulná, oddaná svému pánovi, vhodná spíše k domku se zahradou. Poslušná. Našla nový domov u Velkých Popovic.

Obrazek

Peggy
 

Obrazek

Ted

menší kříženec, 5 let. Ted je temperamentní a chytrý pejsek, jeho nový páníček by měl mít se psy už trochu zkušenosti. Vhodný spíše k domku se zahradou. S fenkami se kamarádí, ke psovi raději ne. Našel nový domov v Praze 5.

Aran

německý ovčák, 4 roky. Zpočátku je trochu nedůvěřivý, ale když si na nového pána zvykne, bude ho respektovat a bude mu věrným a přítulným společníkem i dobrým hlídačem. Vhodný k domku se zahradou, ne k druhému psu.

Obrazek

Žolda

kříženec Německého ovčáka, 8 měsíců. Je to vyrovnaný pejsek, nekonfliktní povahy, dobře se snáší s ostatními psy. Potřebuje hodně pohybu, uvítal by proto vitálního páníčka. Vhodný na zahradu.

Obrazek

Fido

kříženec menšího vzrůstu, přibližně 7 let. Je to hodný pejsek, klidnější povahy, vděčný a nenáročný kamarád. S ostatními psy se snáší dobře. Může být v bytě i u domku se zahradou. Fido odešel do psího nebe.

Obrazek
Jessie
 
Obrazek
Žofka
 
 
Obrazek

Donča

kříženka knírače, 1 rok. Je to veselá přítulná fenka, moc hodná, chytrá a mazlivá. Spokojená bude v bytě i v domku se zahradou. S ostatními psy nekonfliktní. Donča našla nový domov ve Štětí.

Obrazek

Bája

kříženec pekinéze, 8 let. Bája je hodná a mazlivá fenečka, která čeká na klidný domov s teplým pelíškem. S ostatními pejsky vychází bez problémů. Bohužel má již slabý zrak. Našla nový domov v Byšicích.

Obrazek

Cedra

fenka Německého ovčáka, 5 let. Nekonfliktní, klidné povahy, ráda se mazlí. Čeká na nového páníčka se zahradou a případné nové kamarády. Našla nový domov v Praze 8.

Obrazek

Jíra

kříženec rotvajlera, pes, asi 5 let,  kohoutková výška 60 cm, odchycen v Černošicích. Svého pána respektuje a rád se s ním mazlí, k cizím rezervovaný, dobře hlídá, je čistotný. Není vhodný k dětem, ani k dalšímu psovi. Našel nový domov v Libři, Praha-západ.

Obrazek

Cipísek

asi 13 letý menší kříženec, zemřel mu majitel, tak skončil u nás. Hledáme mu na dožití hodné lidi, kteří by mu poskytli domov, nejlépe v domku se zahradou. S ostatními pejsky se snáší dobře. Už moc nevidí ani neslyší, a proto je v novém prostředí zpočátku bázlivější. Je však stále temperamentní a těší ho život, pohyb i lidská společnost. Našel nový domov na jižní Moravě.

Obrazek

Kryšpín

kříženec vlkodava, 8 let. Je to nádherný pes, oddaný, velký mazel, kamarádský a přítulný. Vhodný k domku se zahradou. Kryšpín odešel do psího nebe.

Obrazek

Linda

kříženka střední velikosti, 1 rok. Linda je temperamentní hravá fenka, zpočátku trochu nedůvěřivá. Vhodná spíše k domku se zahradou a k aktivnímu člověku, který jí dopřeje dostatek pohybu. S ostatními psy nekonfliktní. Linda našla nový domov v Praze 9.

Obrazek

Bety

kříženka, 2 roky. Velikostí je o trochu menší než německý ovčák. Betynka je přítulná, přátelská, ráda se mazlí. Spokojená bude s páníčkem, který jí dopřeje dostatek pohybu, lépe tedy k domku se zahradou. S ostatními psy se snáší dobře. Našla nový domov v Mukařově na Praze-východ.

Obrazek

Amálka

malá kříženka, asi dvouletá, vhodná do bytu i k domku se zahradou. Zatím je mírně bázlivá, ale pokud se jí nový páníček bude věnovat, rychle si zvykne. Se psy je nekonfliktní. Amálka našla nový domov v České Kamenici.

Obrazek

Dan

československý vlčák, 3 roky. Dan je přátelské povahy, má rád pohyb, spokojený bude u domku se zahradou. Je potřeba, aby se mu nový majitel věnoval a naučil ho základní poslušnost. Nevhodný k dalšímu psovi. Našel nový domov v Příbrami.

Obrazek

Jack

kříženec většího vzrůstu, 3 roky. Je velmi přátelský, přítulný, spokojený bude venku u domku se zahradou. Může být ve společnosti fenky, psa ne. Jack našel domov v Řevnicích na Praze-západ.

Obrazek

Akim

chodský pes, 2 roky. Poslušný, učenlivý, vhodný na výcvik. Nehodí se k dalšímu psovi, k feně ano. Spokojený bude u domku se zahradou. Akim našel domov v Jirnech na Praze -východ.

Obrazek

Dino

labradorský retrívr, 2 roky. Dino byl odchycen v Černošicích na Praze – západ, je čipovaný (čip: 981-000000800987), ale majitel ho bohužel nepřihlásil do registru, a proto není možné ho dohledat. Pokud se majitel sám nepřihlásí, bude Dino nabídnut k adopci. Je to mladý temperamentní pes, který vyžaduje hodně pohybu a hodí se spíše k domku se zahradou. Dino se vrátil zpět ke svému majiteli.

Brok

kříženec knírače, 10 let. Brok je už slepý a hluchý, byl by spokojený u domku se zahrádkou, kde by v klidu dožil. Společnost ostatních psů mu nevadí, spíše naopak, je přátelské povahy. Vrátil se ke svému majiteli.

Hany

fenka husky, 2 roky. Milá, přítulná, mazlivá, velmi přátelské povahy. Je čistotná, se psy nekonfliktní. Potřebuje hodně pohybu, bude spokojená u domku se zahrádkou. Našla domov v Havlíčkově Brodě.

Obrazek

Brad

kříženec německého ovčáka, pes, 3 roky, mazlivý, nekonfliktní, ale své si umí ohlídat. Ovládá základy poslušnosti. Je neuvěřitelně mrštný a skáče do výšky jako klokan :-) Vzhledem k této vlastnosti patrně bude potřebovat umístění v bytě nebo v kotci, případně na zahradě s vyšším plotem. Je čistotný. Našel domov v Sedlci na Praze-východ.

Obrazek

Nora

kříženka německého ovčáka, přibližně 3-4 roky, nekonfliktní, dobrá hlídačka, spokojená bude u domku se zahradou.
Našla domov v Hrobu u Teplic.

Sandy

malá kříženka, fena, 1 rok. Velmi temperamentní, veselá, přítulná. Vhodná pro aktivního člověka, který jí dopřeje dostatek pohybu a trochu ji usměrní. S ostatními psy se snáší dobře. Našla domov na Praze 4.

Myška

malá kříženka, 2 roky. Je velmi přátelská, hodná, čistotná, poslušná. Může být v bytě i u domku se zahrádkou. Se psy nekonfliktní.

Obrazek

Sára

kříženka pitbula, 1 rok. Temperamentní, hravá fenka, hodná, potřebuje hodně pohybu a naučit základní poslušnost. Hodí se k domku se zahradou, s ostatními psy se snáší dobře. Našla domov v Praze 4.

Míša

asi 10 měsíční kříženec střední velikosti (přibližně jako kokršpaněl). Je to velký mazel, přítulný, nekonfliktní kamarád. Vhodný k domku se zahradou i do bytu, může být i k dětem. Odchycen v Černošicích, Praha - západ. Našel domov v Kladně.